Praktijk Ellen Snider Almere

Praktijk Ellen Snider Almere, Trauma verwerking, regressie therapie, almereGraag wil ik me voorstellen, mijn naam is Ellen Snider. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de HBO bachelor opleiding Facility Management. Sindsdien bekleed ik bij diverse werkgevers facility manager functies. Na een aantal jaar gewerkt te hebben, ben ik mij meer gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsproces. In deze periode heb ik de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij het CLI (centrum voor leven en intuïtie) in Utrecht en daarop volgend de eerste 2 modules van de healing opleiding. Het volgen van de opleidingen geeft mij meer inzicht en verdieping in mijn leven. In 2016 ben ik Praktijk Ellen Snider Almere gestart.

Opleiding

In 2016 ben ik afgestudeerd voor de 2 jarige post HBO opleiding tot regressietherapeut verzorgd door het SRN (school voor regressietherapie). Daarnaast ben ik lid van de NVRT, de beroepsvereniging van regressietherapeuten in Nederland.

Overige informatie

Wij onderschrijven de beroepscode van de NVRT. Bij eventuele klachten kunt u zich wenden tot de onafhankelijk klachtencommissie van de NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Wij zijn gehouden aan de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, klik hier voor meer informatie.

Tarieven

Het reguliere tarief van Praktijk Ellen Snider Almere is € 99,- per consult. Kijk verderop op de site voor mogelijke aanbiedingen of bel direct voor een afspraak via telefoonnummer: 06 19 60 60 16. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.

Parkeren

Praktijk Ellen Snider is gevestigd aan een straat met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Verwijzing

Voor de therapieën van Praktijk Ellen Snider Almere is geen verwijzing van een huisarts nodig. Helaas worden de behandelingen op dit moment niet vergoed door de zorgverzekeraars.