Onderzoek naar pre-eclampsieOnderzoek naar pre-eclampsie

Als afsluiting van mijn master studie doe ik onderzoek naar pre-eclampsie. Bij dit onderzoek kijk ik naar de gevolgen van pre-eclampsie. Daarnaast kijk ik naar welke bijdrage regressietherapie kan leveren aan het verminderen of oplossen van de klachten. Het onderzoek bestaat uit het actief behandelen van vrouwen met dit ziektebeeld.

Wie zoek ik?

Voor mijn onderzoek ben ik opzoek naar vrouwen die pre-eclampsie hebben gehad. Ik wil werken aan hun herstel. Daarnaast wil ik onderzoeken of regressietherapie de klachten kan verminderen of wegnemen.

Motivatie

Ondervind jij nog steeds klachten na je zwangerschap? Wil je werken aan je herstel? Stuur me dan een bericht via mijn contactformulier. Je mag ook bellen met Ellen Snider: 06 19 60 60 16. Het maakt niet uit hoe lang geleden je het ziektebeeld hebt ontwikkeld. Voorwaarde is wel dat er nog steeds klachten zijn.

Tegen gereduceerd tarief bied ik vrouwen met pre-eclampsie een volledig behandeltraject aan waarbij we samen kijken naar wat de klachten zijn, wat deze voor je dagelijks leven betekenen en hoe we ze kunnen verminderen of oplossen .

Ben je geïnteresseerd laat dan snel een bericht achter.